Adója 1%-ának felajánlása

Örömmel fogadom az Ön segítségét, támogatását is!

2009-ben alapítottam meg a Jog az Egészséghez Egyesületet.
Mivel az Egyesület közhasznú, Ön is tudja támogatni adója 1%-ának felajánlásával.

Barátaink, támogatóink már eddig is lehetővé tették olyan nagyszabású felvilágosító kampányok megvalósítását, mint például:

  1. Több mint 300.000 darab Egészséges csemeték című kiadvány ingyenes eljuttatását az érdeklődő szülők kezébe.
  2. 5.000 darab A koleszterin nem ártalmas című könyvecske eljuttatását háziorvosok kezébe.
  3. Országjáró körutak, élő ismeretterjesztő előadások sorozatát, amelyek révén már eddig is több tízezernyi érdeklődőhöz juttattuk el az egészséggel kapcsolatos létfontosságú tudnivalókat.
  4. Stb.

A támogatásnak köszönhetően Egyesületünk folyamatosan jelen van az Európai Unió Parlamentjének közelében is. Döntéshozókat világosítunk fel, hogy megelőzzük olyan álnok törvények megszületését, amelyek tovább csorbítanák az egészséghez fűződő alapvető emberi jogainkat.

A legutóbbi kampányunk révén 6.193 háziorvoshoz és 3.052 hazai fogorvoshoz juttattuk el azokat a létfontosságú információkat, amelyek segítségével bámulatos javulást lehetne elérni a magyar nemzet egészségi állapotában.

Az orvosok részére elküldött „Mit érdemes tudni a D-vitaminról?” című könyvecske olyan nagyszerű magyar orvostudományi áttörést ismertet, amelynek eredményeképpen például 35%-kal lehetne csökkenteni a daganatos megbetegedések számát, vagy 90%–kal az influenzás megbetegedések gyakoriságát, hogy csak két kiragadott példát említsek.

Ezek az információk ugyan már 2012-ben megjelentek az Orvosi Hetilap nevű tudományos folyóiratban, és néhány sajtóorgánum is foglalkozott röviden a témával, máig sem jött létre a szükséges mértékű változás a köztudatban.
Még magának az orvosi szakmának is nagyrészt elkerülte a figyelmét a vitaminokkal elérhető kiváló eredményekről beszámoló hazai tudományos áttörés.

Így aztán a Jog az Egészséghez Egyesület felvállalta a bámulatos egészségjavító lehetőségek széles körű ismertté tételének nemes feladatát.
Ennek érdekében juttattuk el ingyenesen a Mit érdemes tudni a D-vitaminról? című kiadványt több mint 9.000 magyar orvos kezéhez.

Arra törekszünk, hogy jobbá tegyük a minket körülvevő világot.
Arra törekszünk, hogy minél szélesebb kör számára ismertté és elérhetővé tegyük az egészségi állapotot és ezzel az élet minőségét magasabb szintre emelő lehetőségeket.

Az orvosoktól visszaérkező hálás köszönőlevelek sokasága is azt jelzi, hogy jó úton járunk.

Segítsen nekünk, hogy még hatékonyabb munkát tudjunk végezni.

Kérem, támogassa adója 1%-nak felajánlásával a Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesületet!

Segítségét előre is köszönöm!

Baráti üdvözlettel:

Dr. Lenkei Gábor

A mellékelt űrlapot le tudja tölteni, amennyiben postán szeretné feladni.
Ha ügyfélkapun keresztül adja fel, az űrlapon szereplő adószámot kell beírnia.

Adószám: 18003022142

Űrlap letöltése (PDF)